DET SKER

Kirken lige nu:

Fra d. 8. januar må gudstjenester og kirkelige handlinger vare max. 30 minutter, og at det skal foregå uden fællessang og nadver.

Der ud over er afstandskravet skærpet. Der skal være 7,5 m2 pr deltager.

Det betyder, at der må være 16 deltagere til gudstjenester og kirkelige handlinger i Gørding kirke.
Det er en reduktion svarende til 90% af en fyldt kirke.

Samtidig gøres opmærksom på, at alle aktiviteter ud over gudstjenester og kirkelige handlinger er aflyst.

Ønsker du at modtage nadver eller har du brug for en en at tale med, kan du altid rette henvendelse til sognepræst Pernille Plesner Troldborg på tlf

På søndag, d. 17. januar er der gudstjeneste kl. 9.15

Hilsen menighedsrådet og præsten

-------

Mundbind i kirken

Du skal bruge mundbind eller visir, når du skal i kirke, hvis du er over 12 år. Du må gerne tage dit mundbind eller visir af, når du sidder ned.

Skulle du have glemt mundbind eller visir, kan du ved henvendelse til en af kirkens medarbejdere og få et mundbind udleveret, inden du går ind.